Bajnoki Érmeink 2016.-ben
  • : 11
  • : 2
  • : 4


Flag Counter
Legfrissebb hírek

2016.05.03. Már csak 18 nap a Szupermaratonig! Nevezési határidő: Május 13!!!

Én így készülök a Budapest Bank 19.Szupermaraton és kerékpár Túrára! 

Budai Zoltán egyéni futó nevező: figyelek a futótechnikámra, a talp középső részére lépek és nem a sarkamra.

Zsuzsáné Várnai Éva kerékpáros nevező: Minden reggel kerékpározással kezdem a napot.

Nevezési határidő: 2016.május 13.

Budapest Bank névadónkat újabb partnerek követik, s támogatják a Békéscsaba-Arad- Békéscsaba Szupermaratont: AutoMobil Körös Kft., Glonal Safe Services Kft., KCKM Fűtéstechnikai Kft., PENCO Magyarország Kft.,Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt., Kopp Kft., Isteni Gondviselés Gyógyszertára, Rextra Kereskedelmi Kft.


Bővebben...

2016.05.02. Kiváló eredmények a békéscsabai 20 km-es gyalogló OB-n

Biztosan védte meg bajnoki címét Helebrandt Máté/ 1;22:38 ó. ésMadarász Viktória/ 1;30:47 ó. a Békéscsabán megrendezett 20 km-es gyalogló OB-n. Megerősítve az általuk már korábban elért olimpiai szintet, mindketten egyéni csúccsal értek célba.


A női bajnokság második helyezettje, a húszéves Récsei Rita 1;35:33 órás új U23 csúcsával pedig olimpiai szinten belül végzett, 21 főre emelve a riói limittel rendelkező magyar atléták számát.(Eddigi csúcs: 1;36:46 ó. Füsti Edina 2004).

Harmadikként Torma Anett  teljesítette a távot/ 1;37:57 ecs. A férfi bajnoki helyezettek közül is többen legjobbjukat érték el. Ezüstérmesként Venyercsán Bence/ 1;27:34 ecs – bronzérmeskéntBagdány Tomasz fejezte be a 20 km-t/ 1;27:52 ecs.

A nemzetközi versenyben a második helyet a Helebrandt Mátéval végig színvonalas küzdelmet vívó élvonalbeli lengyel gyalogló,Artur Brzozowski szerezte meg/ 1;22:42 ó. A bajnoki számokban a már említett atlétákkal együtt, rajthoz állt az összes riói szinttel rendelkező magyar gyalogló.

A 20 km-es és a fiatalkorúak bajnokságán hét szakosztály nyert egyéni aranyérmet, legtöbbet a Bp.Honvéd, ötöt. A férfi felnőtt első hely az NYSC, a női az UTE szakosztályát gazdagítja, a fiataloknál a Bp.Honvéd sikerei mellett a TSC-Geotech, a BEAC, azMVSI és a Békéscsabai AC örülhetett egyéni bajnoki címnek.


Bővebben...

2016.05.02. Gregor László két győzelme után ezüstérmes a 10.000 m-es Országos Bajnokságon

Május 1-én késői kezdéssel rendezték meg Budapesten a Vasas pályán a 10.000-es Országos Bajnokságot és a korosztályos Ligasorozat futószámait. Viszonylag jó időben kezdődtek a rövidebb távok, ahol kitűnő győzelmeket – egyéni csúcsokat futottak a versenyzőink.

 


Bővebben...

2016.04.29. Csaba Center 37. Nemzetközi gyalogló és futógála - Online webes közvetítés a helyszínről

Tóth Sándor: - A kezdetektől rendezőként és edzőként is részese vagyok a versenynek.

29. éve ugyanezen a kitűnő versenypályán küzdenek a sportolók. Többször nyert itt a lengyelek többszörös olimpiai bajnoka, a kiváló Robert Korzeniowski, a finnek világbajnoka, Sari Essayah , a csehek kiválóságai Jozef Priblinec olimpiai bajnok és Roman Mrazek világbajnoki ezüstérmes, valamint a magyar gyaloglás legendás alakjai, csupán néhányat említve közülük: Sátor László, Urbanik Sándor, Rosza Mária, Ilyés Ildikó, Szebenszky Anikó,Czukor Zoltán,és Dudás Gyula, Madarász Viktória, akiknek most is szurkolhatunk.


Bővebben...

2016.04.26. Pavuk Tira tízedik az Iskolai Mezei futó VB-n!

Szép környezetben, jó időjárási viszonyok között került megrendezésre szombaton az ISF Iskolai Mezei futó Világbajnokság Budapesten. A jól előkészített pályán öt kategóriában mérték össze felkészültségüket a fiatalok, a színvonalasan rendezett eseményen gördülékenyen zajlott a program.

A jelentős futó eredményeket képviselő országok között a magyar csapat indulói jó küzdőképességről tettek bizonyságot. A nemzetek válogatottjainak versenyében egyéniben Pavuk Tira, Urbanikné Rosza Mária tanítványa a tízedik legjobb volt, a leány csapat a hatodik helyet szerezte meg, a fiúk a hetediken végeztek.

Gratulálunk atlétánknak és edzőjének az elért eredményhez!


Bővebben...